Serranía de Ronda

Dios del Sol

Beschrijving huis Dit is een ideaal huis voor mensen die natuur en dorpsleven willen combineren. Gaucín is een typisch Andalusisch dorp met smalle, gezellige straatjes.

vanaf EUR: 460.00

La Chorrera

Beschrijving huis La Chorrera ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis en het dakterras geweldige uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema.

vanaf EUR: 525.00

Huerta Nacimiento

Beschrijving huis Om het vrijstaande huis Huerta Nacimiento ligt ongeveer 30.000 m2 grond met olijfbomen, sinaasappel-, abrikozen-, palm- en vijgenbomen, een groentetuin en veel bloeiende planten.

vanaf EUR: 613.00

Casa Breva

Beschrijving huis Casa Breva ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis mooie uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema. Vanuit de woonkamer gaat een trapje naar de tuin met zwembad.

vanaf EUR: 510.00

Casa Alegria

Beschrijving huis Dit vrijstaande huis is modern en warm ingericht. Met de grote ramen is het een licht huis dat aan alle kanten comfort uitstraalt. De grote woonkamer is door de open haard gescheiden in een zitgedeelte en een eetgedeelte.

vanaf EUR: 1308.00

La Crestallina

Beschrijving huis La Crestallina met zwembad is een modern, comfortabel appartement. Aan de valleikant een terras met geweldig uitzicht op bergen en Gaucín. U bent zo in een prachtig landschap met mooie velden, boomgaarden en ruige bergen.

vanaf EUR: 633.00

Casa Altamira

Beschrijving huis Het vrijstaande Casa Altamira is een licht, ruim huis en smaakvol, zeer compleet ingericht. Casa Altamira heeft een ruime woonkamer en moderne keuken. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer.

vanaf EUR: 975.00

Casa Caballerizo

Beschrijving huis Deze vrijstaande woning ligt enkele minuten van het dorp Gaucin. Er is ruimte genoeg voor 10 personen maar voor 2 personen is het ook een heerlijke locatie voor een rustige vakantie.

vanaf EUR: 820.00

Casita La Vi&ntildea

Beschrijving huis Casita la Viña staat middenin een wijngaard (viña). Vanuit de terrassen rondom de casita hebt u uitzicht op de vallei van Rio Guadiaro en de bergen.

vanaf EUR: 577.00

Casa Jasmine

Beschrijving huis Casa Jasmine met zijn vele terrassen biedt u geweldige uitzichten op een mooie vallei met oude olijfbomen en de kleine mediterrane eiken. In de verte de zee. Een ideaal verblijf voor mensen die rust en privacy zoeken.

vanaf EUR: 840.00

Casa Fina

Beschrijving huis Vanuit woonkamer, serre en terrassen rondom Casa Fina heeft u prachtige uitzichten op de heuvelachtige omgeving en de zee in de verte. Op een heldere dag kunt u zelfs de rots van Gibraltar en de kustlijn van Marokko goed zien.

vanaf EUR: 1112.00

La Forja

Beschrijving huis Dit is een plek om volledig te onthaasten. Vanuit de mooi aangelegde tuin met zwembad heeft u weidse uitzichten over het heuvellandschap buiten Gaucín.

vanaf EUR: 945.00

1 2 3  volgende
Serranía de Ronda:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties