Serranía de Ronda

El Peñasco

Beschrijving huis El Peñasco met zwembad ligt op een unieke plek middenin de natuur met volledig vrij uitzicht op vallei en bergen. El Peñasco (’steile rots’) is gebouwd op ‘zon en uitzicht’. Bijzonder is dat u altijd op een terras komt.

vanaf EUR: 1170.00

Casa Alegria

Beschrijving huis Dit vrijstaande huis is modern en warm ingericht. Met de grote ramen is het een licht huis dat aan alle kanten comfort uitstraalt. De grote woonkamer is door de open haard gescheiden in een zitgedeelte en een eetgedeelte.

vanaf EUR: 1308.00

Casa Alba

Beschrijving huis Casa Alba is ontworpen voor de liefhebbers van licht en ruimte. Het is daarbij ook nog een eigenzinnig ontwerp omdat het huis rondom de aanwezige rotsen is gebouwd.

vanaf EUR: 965.00

Casa Breva

Beschrijving huis Casa Breva ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis mooie uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema. Vanuit de woonkamer gaat een trapje naar de tuin met zwembad.

vanaf EUR: 510.00

Casa Zahara

Beschrijving huis Dit is werkelijk een unieke plek om vakantie te vieren. Vanuit het huis en het grote grondstuk er omheen heeft u uitzicht op het stuwmeer van Zahara. In de verte ziet u ook de contouren van Zahara de la Sierra.

vanaf EUR: 839.00

Casa Altamira

Beschrijving huis Het vrijstaande Casa Altamira is een licht, ruim huis en smaakvol, zeer compleet ingericht. Casa Altamira heeft een ruime woonkamer en moderne keuken. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer.

vanaf EUR: 975.00

Finca Las Aceitunas

Beschrijving huis Finca Las Aceitunas combineert op een fraaie manier de stijl van de oude finca met moderne vormgeving en comfort. De finca ligt volledig vrijstaand in het mooie heuvellandschap tussen Ronda en Setenil de Las Bodegas.

vanaf EUR: 775.00

Casa Caballerizo

Beschrijving huis Deze vrijstaande woning ligt enkele minuten van het dorp Gaucin. Er is ruimte genoeg voor 10 personen maar voor 2 personen is het ook een heerlijke locatie voor een rustige vakantie.

vanaf EUR: 820.00

Villa Vida

Beschrijving huis Villa Vida ligt volledig vrijstaand in een prachtige vallei ten zuiden van het mooie plaatsje Casares. Het is een luxe villa die veel sfeer biedt. Om het huis ligt een groot grondstuk (12.

vanaf EUR: 1995.00

Huerta Nacimiento

Beschrijving huis Om het vrijstaande huis Huerta Nacimiento ligt ongeveer 30.000 m2 grond met olijfbomen, sinaasappel-, abrikozen-, palm- en vijgenbomen, een groentetuin en veel bloeiende planten.

vanaf EUR: 613.00

Casita Andres

Beschrijving huis Casita Andres is de ideale plek voor liefhebbers van rust, natuur en het Andalusische leven. Het vrijstaande huisje nodigt uit om je terug te trekken en te genieten van de natuur.

vanaf EUR: 536.00

La Crestallina

Beschrijving huis La Crestallina met zwembad is een modern, comfortabel appartement. Aan de valleikant een terras met geweldig uitzicht op bergen en Gaucín. U bent zo in een prachtig landschap met mooie velden, boomgaarden en ruige bergen.

vanaf EUR: 633.00

1 2 3  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties