Menorca

Hotel Prinsotel La Caleta - logies & ontbijt

Hotel Prinsotel La Caleta is een mooi en gezellig adres voor een heerlijke vakantie op Menorca. Het is van vele faciliteiten voorzien. Zo zijn er onder andere twee grote zwembaden, genoeg ligbedden en parasols, en is er handdoekenservice.

EUR: 469.00

Hotel Princesa Playa

Ben je op zoek naar een aparthotel dicht bij het strand, rustig gelegen bij Son Xoriguer en met een fijn zwembad? Aparthotel Princesa Playa biedt kamers aan tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

EUR: 804.00

Carema Club Resort

Carema Club Resort heeft een ideale ligging vanaf het terrein loop je zo het strand op van de prachtige baai waaraan dit aparthotel ligt. Het biedt vele faciliteiten voor een geweldige vakantie.

EUR: 564.00

App. Carema Beach Menorca

Appartementen Carema Beach Menorca ligt direct aan het mooie zandstrand van Cala'n Bosch. Perfect voor als je graag geniet van zon en zee want na een paar passen kun je je handdoekje al uitrollen.

EUR: 614.00

Hotel Globales Almirante Farragut

Hotel Globales Almirante Farragut heeft een geweldige ligging op een klif. Als je in dit hotel verblijft, dan heb je daardoor iedere dag een prachtig uitzicht over zee en de baai van Cala'n Forcat.

EUR: 634.00

App. Prinsotel La Caleta - Logies

Appartementen Prinsotel La Caleta is een mooi en gezellig adres voor een heerlijke vakantie op Menorca. Het is van vele faciliteiten voorzien. Zo zijn er onder andere twee grote zwembaden, genoeg ligbedden en parasols, en is er handdoekenservice.

EUR: 399.00

Villas Binibeca Beach - inclusief huurauto

Het prachtige Villa's Binibeca Beach is dé ideale plek om te relaxen. Het is lekker rustig gelegen en je hebt er veel privacy. In de authentieke Spaanse villa krijg je het gevoel in een echt Spaans huis te wonen.

EUR: 499.00

App. Globales Binimar - logies

Appartementen Globales Binimar is een kleurrijk en gezellig vakantieadres met een mooie ligging dicht bij het strand van Calas Picas. Vanwege de vele faciliteiten en de centrale ligging is dit de perfecte plek voor gezinnen met kinderen.

EUR: 419.00

App. Las Brisas I & II

Het gemoedelijke Las Brisas I & II ligt te midden van pijnbomen, vlak bij twee prachtige baaien met fijn zand en prachtig, helder zeewater: de baaien van Son Xoriguer en Cala 'n Bosch.

EUR: 344.00

Menorca:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties