Costa de la Luz

Cortijo de los Libreros

Beschrijving van dit vakantiehuis in Vejer de la Frontera Deze heerlijke vakantievilla met zwembad en zonneterrassen ligt op een grondstuk omgeven door sinaasappelbomen ten noorden van Vejer de la Frontera.

vanaf EUR: 650.00

Establo Dos

Beschrijving van vakantieappartement Establo Dos Establo Dos is samen met het buurappartement Establo Uno en Casa Almacén onderdeel van Casa Establo. Op het terrein van 12.

vanaf EUR: 355.00

El Cortijo de Beatriz

Beschrijving van dit fijne vakantiehuis in Andalusië De Cortijo van Beatriz, de eigenaresse, is een prachtig, rustiek Spaans huis. Het ligt zeer rustig, omgeven door een 2 hectare groot grondstuk, op 5 kilometer afstand van Vejer de la Frontera.

vanaf EUR: 917.00

Casa Almacen

Beschrijving van dit vakantiehuis in Costa de la Luz Casa Almacen (35 m2) ligt op een terrein van 12.000 m2 waar ook de eigenaren, Sarah en Alex, samen met hun tweeling, 3 honden, 5 katten en 2 kippen wonen.

vanaf EUR: 500.00

Finca La Hijuela - azahar

Beschrijving van dit vakantiehuis Finca La Hijuela ligt in de heuvels dichtbij Vejer de la Frontera. Dit vrijstaand vakantiehuis te huur voor 2 personen heeft heerlijke terrassen rondom. Het overdekt voorterras biedt uitzicht op de tuin.

vanaf EUR: 513.00

Establo Uno

Beschrijving vakantieappartement in Costa de la Luz Establo Uno is samen met het buurappartement Establo Dos en Casa Almacén onderdeel van Casa Establo. Op het terrein van 12.

vanaf EUR: 500.00

Finca La Hijuela - encina

Beschrijving huis Finca La Hijuela ligt in de heuvels dichtbij Vejer de la Frontera. Dit vrijstaand vakantiehuis te huur voor 2 personen heeft heerlijke terrassen rondom. Het voorterras biedt uitzicht op de tuin.

vanaf EUR: 513.00

Casa Azzurah

Beschrijving van vakantiehuis aan de Costa de la Luz Casa Azzurah is prachtig gelegen binnen de oude Moorse vesting, boven in het dorp Medina Sidonia. Voor het huis ligt een mooie stadstuin.

vanaf EUR: 1250.00

Finca La Hijuela - madreselva

Beschrijving van uw vakantiehuis in Andalusië Finca La Hijuela ligt in de heuvels dichtbij Vejer de la Frontera. Dit vrijstaand vakantiehuis te huur voor 2 personen heeft heerlijke terrassen rondom.

vanaf EUR: 513.00

Finca La Hijuela - tepuana

Beschrijving van dit vakantiehuis in Andalusië Finca La Hijuela ligt in de heuvels dichtbij Vejer de la Frontera. Vanuit vakantiehuis en voorterras hebt u uitzicht op de tuin en daarachter de heuvels.

vanaf EUR: 522.00

Hacienda Don Esteban - Al Sur

Beschrijving van dit prachtige vakantiehuis in Andalusië De term hacienda betekent landgoed, en wordt voornamelijk in Latijns-Amerika gebruikt om een grote landbouw of veeteelt ranch aan te duiden.

vanaf EUR: 1290.00

Hacienda Don Esteban - Levante

Beschrijving huis De term hacienda betekent landgoed, en wordt voornamelijk in Latijns-Amerika gebruikt om een grote landbouw- of veeteeltranch aan te duiden.

vanaf EUR: 785.00

1 2  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties