Costa Blanca

Asia Gardens & Thai Spa - A Royal Hideaway Hotel

Zodra je binnen stapt bij Asia Garden & Thai Spa waan je je direct in Azië. Je vergeet bijna dat je in Spanje zit. Een oase van rust valt er over je heen. Laat je verwennen in de uitgebreide spa. Of neem een duik in één van de vele zwembaden.

EUR: 901.00

Villa Gadea

Het stijlvolle hotel Villa Gadea ligt net buiten Altea aan de welbekende Costa Blanca. Het biedt uitzicht op de Middellandse Zee en de lagune zwembaden. Waar je je ook bevindt in het hotel, je bent verzekerd van uitmuntende service.

EUR: 447.00

RH Princesa

Dit fijne hotel in Benidorm heeft deze naam niet voor niets. In hotel RH Princesa vermaken de kleine prins en prinses zich de hele dag door in het zwembad.

EUR: 499.00

RH Victoria

Hotel RH Victoria is gelegen in het hart van Benidorm in Spanje. Door de ideale ligging sta je met een paar passen in het centrum en op het Levante-strand in.

EUR: 517.00

AR Diamante Beach

Diamante Beach in Calpe heeft haar naam niet voor niets gekregen. Het luxe hotel is zo ingericht dat je optimaal kan genieten en relaxen van je welverdiende vakantie in Spanje.

EUR: 460.00

Belroy

Welkom bij hotel Belroy in Benidorm. Hoofdingrediënten: goede bedden, lekker eten, een ontspannen sfeer en service met een glimlach. Het super vriendelijke personeel helpt je bij alles en staat je te woord in het Nederlands.

EUR: 552.00

Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge

Wakker worden en uitkijken over de olifanten. Het resort Magic Natura Animal, Waterpark & Polynesian Lodge ligt midden in het Magic Natura water- en dierenpark in Benidorm en op 5 km van het centrum van Benidorm in Spanje.

EUR: 683.00

Madeira Centro

Hotel Madeira Centro in Benidorm is van alle moderne faciliteiten voorzien en heeft daarbij ook een perfecte ligging. Op steenworp afstand ligt het oude centrum en het mooie Levante-strand.

EUR: 510.00

Les Dunes Comodoro

Aparthotel Les Dunes Comodoro is met haar ideale ligging aan de boulevard van Benidorm een uitstekende keuze voor iedere vakantieganger. Het uitzicht vanaf het balkon is niet te overtreffen.

EUR: 476.00

Brisa

Een modern nieuw jasje staat Hotel Brisa in Spanje goed! Dit zeer populaire hotel op de Nederlandse markt ligt direct aan de boulevard van Benidorm. Ook het centrum van Rincon de Loix ligt op loopafstand.

EUR: 431.00

AR Diamante Beach

Diamante Beach in Calpe heeft haar naam niet voor niets gekregen. Het luxe hotel is zo ingericht dat je optimaal kan genieten en relaxen van je welverdiende vakantie in Spanje.

EUR: 460.00

Sol y Mar

Wie houdt van moderne, frisse en strakke interieurs, kiest voor Sol y Mar in Spanje. Het beste hotel van Calpe een chique design hotel met een gastronomisch restaurant en een beach club met een schitterend uitzicht op de indrukwekkende Ifach rots.

EUR: 457.00

1 2 3 4 5 6  volgende
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties