Axarquía

Casa Juanito

Beschrijving huis Casa Juanito ligt midden in een mooie, groene vallei. De Engelse eigenaresse Anne heeft dit idylisch vakantiehuis net zo mooi gerenoveerd als haar aangrenzend eigen huis.

vanaf EUR: 510.00

Casa Zafaraya

Beschrijving huis Casa Zafaraya is voor liefhebbers van natuur en rust de ideale vakantieplek. Het linkerdeel van hun huis hebben Vic en Jenny omgebouwd tot een mooi vakantie-appartement, met prachtig uitzicht op de heuvels en de zee in de verte.

vanaf EUR: 410.00

Casa Karina

Beschrijving huis Casa Karina is een recent gebouwd, licht en comfortabel vakantiehuis met zwembad en fantastisch uitzicht op bergen en valleien. Geniet vanuit dit heerlijke huis van de rust en stilte op deze idyllische plek in de Axarquía.

vanaf EUR: 1300.00

Finca la Guita

Beschrijving huis Finca la Guita is prachtig gelegen en niet ver van het witte dorp Cómpeta. De Finca zelf is ruim genoeg voor 4 personen en het appartement wat onder de Finca ligt is geschikt voor 2 personen.

vanaf EUR: 882.00

Casa Coleo

Omschrijving huis Casa Coleo is een vrijstaande vakantiewoning, rustig gelegen en ideaal voor wandelaars. De ligging op 800 meter hoogte, biedt uitzicht op de hoogste berg van het gebied ( de Maroma) en aan de andere kant ziet u, in de verte, de zee.

vanaf EUR: 775.00

Casa Almendros

Beschrijving huis Dit vrijstaande vakantiehuis met zwembad ligt in de heuvels op ongeveer anderhalve kilometer van het dorp Sedella. Casa Almendros is genoemd naar de vele amandelbomen rondom.

vanaf EUR: 715.00

Casa Elro

Beschrijving huis Casa Elro ligt 5 km. buiten het dorp Sedella en is een heerlijke plek om tot rust te komen. Af en toe hoort u het geklingel van de belletjes van passerende schapen of geiten met hun herder maar verder is het erg rustig.

vanaf EUR: 618.00

Villa Playa

Beschrijving woning Vanuit Villa Playa wandel je in 15 minuten naar het strand van Torrox Costa. Ideaal voor strandliefhebbers maar ook voor wandelaars want bij het mooie dorp Frigiliana zijn prachtige wandelingen te maken.

vanaf EUR: 875.00

Cortijo La Cepa - Uva Roja

Beschrijving huis Cortijo Uva Roja is een licht en comfortabel vakantiehuis dat smaakvol en mooi ingericht is met hoogwaardige materialen. De vele ramen geven een aangename verbinding met buiten.

vanaf EUR: 740.00

Casa La Colmena

Beschrijving huis Casa La Colmena is dé vakantieplek om urenlang te genieten van eindeloos uitzicht in een prachtige omgeving.

vanaf EUR: 727.00

Finca los Chamizos

Beschrijving huis Finca los Chamizos is een geweldige plek om een week of langer met het gezin of met vrienden te ontspannen en te genieten van de rust.

vanaf EUR: 815.00

Casa Mula

Beschrijving huis Dit vakantiehuis is vernoemd naar de muilezel (mula) die in vroeger tijden in het benedengedeelte verbleef. Casa Mula staat als een kleine toren in het oude gedeelte van Sedella.

vanaf EUR: 400.00

1 2  volgende
Axarquía:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties