Alpujarras | spanje

El Yurt

Op Vakantiebestemming Spanje is alles over Alpujarras te vinden: waaronder spanje en specifiek El Yurt (El-Yurt916)

Beschrijving van dit bijzonder vakantiehuis in Andalusië Droomplek in een Mongoolse yurt. Geniet van de yurt, de uitzichten en het comfort. El Yurt ligt op een eigen terrein van meer dan vijfhonderd vierkante meter met volledige privacy. Vanuit de yurt heeft u prachtige uitzichten op het mooie terrassenlandschap en de bergen. Dit is een yurt van hoge kwaliteit met alle comfort èn eco!! Op een flinke afstand van de yurt wonen Robert en William, de eigenaren van Cortijo Melonar. Zij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt en u kunt altijd bij hen terecht voor advies. In de directe omgeving van de yurt kunt u urenlange wandelingen maken. De langeafstandsroute Gr 7 loopt vlakbij. Robert en William kunnen u op de mooiste routes wijzen en ook zorgen voor kaarten en gidsen. Wilt u het ultieme vakantiegevoel, bestel dan een maaltijd bij de eigenaren. Ze zullen in overleg met u een maaltijd op tafel toveren die u niet zult vergeten én die u bij de yurt kunt nuttigen. Ook in de koudere periodes van het jaar wordt de yurt verhuurd. Er staat een Noorse houtkachel in die absoluut voor voldoende warmte zorgt. De yurt is gemaakt van kastanjehout uit de Alpujarras en de bekleding is een combinatie van canvas en wol. Dit zorgt voor koelte in de zomer en houdt de warmte binnen in de winter. In de yurt heeft u alle ruimte. Op het hoogste punt is hij 2.70 mtr hoog en heeft een oppervlakte van 19 vierkante meter. Genoeg plaats voor het grote tweepersoonsbed en een comfortabele zithoek bij de houtkachel. De deur met raam en twee extra ramen laten licht binnen. Naast de yurt is de overdekte open keuken waar alles aanwezig is om zelf een maaltijd te bereiden. In hetzelfde ‘schuurtje’ ook de badkamer en toilet. Warm water in keuken en badkamer via zonnepanelen. Het licht in de badkamer, keuken en in de yurt werkt via een ingenieus zonne-energiesysteem. Het fornuis en de koelkast zijn op gas maar u kunt er zelf voor kiezen om dat te gebruiken of te kiezen voor een kooktoestel op zonnekracht dat Robert en William kunnen plaatsen voor u. U kunt dus zelf kiezen hoe groot u de ‘eco-ervaring’ wilt laten zijn. Indeling Mongoolse yurt met comfortabel tweepersoonsbed. Zithoek bij de houtkachel. Naast de yurt keuken en badkamer met douche wc en wastafel. Opmerkingen • Eigen ingang naar de yurt. Parkeren op ongeveer 50 meter van de yurt. • Electriciteit wordt opgewekt met zonnepanelen. • Wandelgidsen en wandelkaarten beschikbaar voor gasten. • Als u wilt, koken de eigenaren een heerlijke maaltijd voor u die bij de yurt kan worden geserveerd. Om een speciale gelegenheid te vieren of om er simpelweg van te genieten.


land: Spanje
regio: Alpujarras
plaats: Pitresvanaf EUR: 520.00

 La Taha

Taha.nl heeft een breed aanbod van vakantiehuizen in het echte Spanje, weg van het massatoerisme. Van een eenvoudige vakantiewoning of modern ingericht appartement met dakterras in een dorp tot luxe villa met zwembad en tennisbaan.

Alle huizen van Taha.nl zijn geselecteerd op hun bijzondere ligging en de kwaliteit en sfeer, van authentiek tot modern.
Taha.nl kent ieder gebied goed en heeft ieder huis bezocht. De vakantiehuizen van Taha.nl vindt u in Spanje in Andalusië, te weten Costa de la Luz, Alpujarras, Serrania de Ronda, Sierra de Aracena, Axarquía, Subbetica, Antequera en Cabo de Gata. Op het Canarische eiland Lanzarote en in de Balearen in Mallorca. Ook zijn er vakantiehuizen in Alicante en in Catalonië.

Voordelen van Taha.nl
• Taha.nl is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
• Accommodaties in de mooiste gebieden van Spanje
• Deskundig advies van de echte Spanje-kenners
Heb jij wel eens zaken gedaan met La Taha (spanje)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties