Alpujarras

Cortijo El Membrillo

Beschrijving vakantiehuis Cortijo El Membrillo ligt midden in het prachtige terrassenlandschap van de Alpujarras niet ver van de dorpen Pitres en Portugos. U hebt geweldig uitzicht op de vallei en de bergen.

vanaf EUR: 618.00

Villa Naranja

Beschrijving van deze vakantievilla in Andalusië Vrijstaande Villa Naranja ligt op een idyllische plek aan de rand van het dorp Válor. De villa is modern gebouwd met traditionele technieken.

vanaf EUR: 659.00

Cortijo Melonar - Patio -

Beschrijving van dit vakantiehuis in Andalusië Cortijo Melonar ligt middenin de prachtige natuur van de Alpujarras. Het gerenoveerde boerenhuis ligt vrij in een eeuwenoud terrassenlandschap niet ver van het dorp Pitres.

vanaf EUR: 485.00

El Yurt

Beschrijving van dit bijzonder vakantiehuis in Andalusië Droomplek in een Mongoolse yurt. Geniet van de yurt, de uitzichten en het comfort. El Yurt ligt op een eigen terrein van meer dan vijfhonderd vierkante meter met volledige privacy.

vanaf EUR: 520.00

Cortijo Melonar - Vista -

Beschrijving van uw vakantiehuis Cortijo Melonar ligt middenin de prachtige natuur van de Alpujarras. Het gerenoveerde boerenhuis ligt volledig vrij, in een eeuwenoud terrassenlandschap niet ver van het dorp Pitres.

vanaf EUR: 485.00

Cortijo Rafa

Beschrijving van dit vakantiehuis in Andalusië Cortijo Rafa ligt midden in het prachtige terrassenlandschap van de Alpujarras dichtbij het dorp Pitres. U bent midden in de natuur maar op loopafstand van het dorp.

vanaf EUR: 556.00

Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties