Serranía de Ronda

Casa Jasmine

Beschrijving huis Casa Jasmine met zijn vele terrassen biedt u geweldige uitzichten op een mooie vallei met oude olijfbomen en de kleine mediterrane eiken. In de verte de zee. Een ideaal verblijf voor mensen die rust en privacy zoeken.

vanaf EUR: 890.00

Atico la Carrasquilla

Omschrijving appartement Dit appartement ligt in een rustig gedeelte van het dorp Gaucin met mooi uitzicht op het dorp en de omringende bergen. Een ideale plek om het Spaanse dorpsleven te ontdekken.

vanaf EUR: 650.00

Finca Las Aceitunas

Beschrijving huis Finca Las Aceitunas combineert op een fraaie manier de stijl van de oude finca met moderne vormgeving en comfort. De finca ligt volledig vrijstaand in het mooie heuvellandschap tussen Ronda en Setenil de Las Bodegas.

vanaf EUR: 775.00

Casa Breva

Beschrijving huis Casa Breva ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis mooie uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema. Vanuit de woonkamer gaat een trapje naar de tuin met zwembad.

vanaf EUR: 510.00

Villa Vida

Beschrijving huis Villa Vida ligt volledig vrijstaand in een prachtige vallei ten zuiden van het mooie plaatsje Casares. Het is een luxe villa die veel sfeer biedt. Om het huis ligt een groot grondstuk (12.

vanaf EUR: 1995.00

Huerta Nacimiento

Beschrijving huis Om het vrijstaande huis Huerta Nacimiento ligt ongeveer 30.000 m2 grond met olijfbomen, sinaasappel-, abrikozen-, palm- en vijgenbomen, een groentetuin en veel bloeiende planten.

vanaf EUR: 613.00

Casa Fina

Beschrijving huis Vanuit woonkamer, serre en terrassen rondom Casa Fina heeft u prachtige uitzichten op de heuvelachtige omgeving en de zee in de verte. Op een heldere dag kunt u zelfs de rots van Gibraltar en de kustlijn van Marokko goed zien.

vanaf EUR: 1112.00

Dios del Sol

Beschrijving huis Dit is een ideaal huis voor mensen die natuur en dorpsleven willen combineren. Gaucín is een typisch Andalusisch dorp met smalle, gezellige straatjes.

vanaf EUR: 386.00

El Peí±asco

Beschrijving huis El Peñasco met zwembad ligt op een unieke plek middenin de natuur met volledig vrij uitzicht op vallei en bergen. El Peñasco (’steile rots’) is gebouwd op ‘zon en uitzicht’. Bijzonder is dat u altijd op een terras komt.

vanaf EUR: 1170.00

La Forja

Beschrijving huis Dit is een plek om volledig te onthaasten. Vanuit de mooi aangelegde tuin met zwembad heeft u weidse uitzichten over het heuvellandschap buiten Gaucín.

vanaf EUR: 945.00

Casa Altamira

Beschrijving huis Het vrijstaande Casa Altamira is een licht, ruim huis en smaakvol, zeer compleet ingericht. Casa Altamira heeft een ruime woonkamer en moderne keuken. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer.

vanaf EUR: 975.00

La Tinaja

Beschrijving huis La Tinaja ligt in aan de rand van het dorp Gaucín, in een rustig straatje. Het is een mooi gerenoveerd huis en warm ingericht. Vanuit de terrassen hebt u mooi uitzicht op dorp, vallei en bergen.

vanaf EUR: 560.00

1 2 3  volgende
Serranía de Ronda:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties