Serranía de Ronda

Casa Fina

Beschrijving huis Vanuit woonkamer, serre en terrassen rondom Casa Fina heeft u prachtige uitzichten op de heuvelachtige omgeving en de zee in de verte. Op een heldere dag kunt u zelfs de rots van Gibraltar en de kustlijn van Marokko goed zien.

vanaf EUR: 1112.00

Casita La Vi&ntildea

Beschrijving huis Casita la Viña staat middenin een wijngaard (viña). Vanuit de terrassen rondom de casita hebt u uitzicht op de vallei van Rio Guadiaro en de bergen.

vanaf EUR: 577.00

La Crestallina

Beschrijving huis La Crestallina met zwembad is een modern, comfortabel appartement. Aan de valleikant een terras met geweldig uitzicht op bergen en Gaucín. U bent zo in een prachtig landschap met mooie velden, boomgaarden en ruige bergen.

vanaf EUR: 633.00

Casita Andres

Beschrijving huis Casita Andres is de ideale plek voor liefhebbers van rust, natuur en het Andalusische leven. Het vrijstaande huisje nodigt uit om je terug te trekken en te genieten van de natuur.

vanaf EUR: 536.00

Casa Alba

Beschrijving huis Casa Alba is ontworpen voor de liefhebbers van licht en ruimte. Het is daarbij ook nog een eigenzinnig ontwerp omdat het huis rondom de aanwezige rotsen is gebouwd.

vanaf EUR: 924.00

Casa Caballerizo

Beschrijving huis Deze vrijstaande woning ligt enkele minuten van het dorp Gaucin. Er is ruimte genoeg voor 10 personen maar voor 2 personen is het ook een heerlijke locatie voor een rustige vakantie.

vanaf EUR: 820.00

Atico la Carrasquilla

Omschrijving appartement Dit appartement ligt in een rustig gedeelte van het dorp Gaucin met mooi uitzicht op het dorp en de omringende bergen. Een ideale plek om het Spaanse dorpsleven te ontdekken.

vanaf EUR: 650.00

Casa Breva

Beschrijving huis Casa Breva ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis mooie uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema. Vanuit de woonkamer gaat een trapje naar de tuin met zwembad.

vanaf EUR: 510.00

Mi Joya

Beschrijving huis Mi Joya is een juweel van een vakantiehuis in een autoloos straatje in Montejaque. Mi Joya biedt veel sfeer, comfort en terrassen met geweldig uitzicht. Ideaal voor liefhebbers van dorpsleven en overweldigende natuur.

vanaf EUR: 494.00

Casa Los Frailes

Beschrijving huis Dit vrijstaande huis met veilig omheind zwembad ligt in een kleine, stille vallei tussen Ronda en Arriate. Casa Los Frailes is een ruim en licht huis, comfortabel en sfeervol ingericht.

vanaf EUR: 536.00

La Chorrera

Beschrijving huis La Chorrera ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis en het dakterras geweldige uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema.

vanaf EUR: 525.00

Casa Zahara

Beschrijving huis Dit is werkelijk een unieke plek om vakantie te vieren. Vanuit het huis en het grote grondstuk er omheen heeft u uitzicht op het stuwmeer van Zahara. In de verte ziet u ook de contouren van Zahara de la Sierra.

vanaf EUR: 839.00

1 2 3  volgende
Serranía de Ronda:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties