Serranía de Ronda

Dios del Sol

Beschrijving huis Dit is een ideaal huis voor mensen die natuur en dorpsleven willen combineren. Gaucín is een typisch Andalusisch dorp met smalle, gezellige straatjes.

vanaf EUR: 386.00

La Tinaja

Beschrijving huis La Tinaja ligt in aan de rand van het dorp Gaucín, in een rustig straatje. Het is een mooi gerenoveerd huis en warm ingericht. Vanuit de terrassen hebt u mooi uitzicht op dorp, vallei en bergen.

vanaf EUR: 560.00

Casita La Vi&ntildea

Beschrijving huis Casita la Viña staat middenin een wijngaard (viña). Vanuit de terrassen rondom de casita hebt u uitzicht op de vallei van Rio Guadiaro en de bergen.

vanaf EUR: 577.00

Casa Breva

Beschrijving huis Casa Breva ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis mooie uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema. Vanuit de woonkamer gaat een trapje naar de tuin met zwembad.

vanaf EUR: 510.00

El Peí±asco

Beschrijving huis El Peñasco met zwembad ligt op een unieke plek middenin de natuur met volledig vrij uitzicht op vallei en bergen. El Peñasco (’steile rots’) is gebouwd op ‘zon en uitzicht’. Bijzonder is dat u altijd op een terras komt.

vanaf EUR: 1170.00

Casa Las Jaras

Beschrijving huis Casa Las Jara is het ideale vakantieverblijf voor uitzichtgenieters. Vanuit woonkamer en zijterras hebt u prachtig uitzicht op de zee die hemelsbreed 8 kilometer ver is.

vanaf EUR: 855.00

Mi Joya

Beschrijving huis Mi Joya is een juweel van een vakantiehuis in een autoloos straatje in Montejaque. Mi Joya biedt veel sfeer, comfort en terrassen met geweldig uitzicht. Ideaal voor liefhebbers van dorpsleven en overweldigende natuur.

vanaf EUR: 494.00

Casa Altamira

Beschrijving huis Het vrijstaande Casa Altamira is een licht, ruim huis en smaakvol, zeer compleet ingericht. Casa Altamira heeft een ruime woonkamer en moderne keuken. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer.

vanaf EUR: 975.00

La Forja

Beschrijving huis Dit is een plek om volledig te onthaasten. Vanuit de mooi aangelegde tuin met zwembad heeft u weidse uitzichten over het heuvellandschap buiten Gaucín.

vanaf EUR: 945.00

Casita Andres

Beschrijving huis Casita Andres is de ideale plek voor liefhebbers van rust, natuur en het Andalusische leven. Het vrijstaande huisje nodigt uit om je terug te trekken en te genieten van de natuur.

vanaf EUR: 536.00

Atico la Carrasquilla

Omschrijving appartement Dit appartement ligt in een rustig gedeelte van het dorp Gaucin met mooi uitzicht op het dorp en de omringende bergen. Een ideale plek om het Spaanse dorpsleven te ontdekken.

vanaf EUR: 650.00

Casa Jasmine

Beschrijving huis Casa Jasmine met zijn vele terrassen biedt u geweldige uitzichten op een mooie vallei met oude olijfbomen en de kleine mediterrane eiken. In de verte de zee. Een ideaal verblijf voor mensen die rust en privacy zoeken.

vanaf EUR: 890.00

1 2 3  volgende
Serranía de Ronda:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties