SerranÃa de Ronda

Casita La Vi&ntildea

Beschrijving huis Casita la Viña staat middenin een wijngaard (viña). Vanuit de terrassen rondom de casita hebt u uitzicht op de vallei van Rio Guadiaro en de bergen.

vanaf EUR: 577.00

Casa Altamira

Beschrijving huis Het vrijstaande Casa Altamira is een licht, ruim huis en smaakvol, zeer compleet ingericht. Casa Altamira heeft een ruime woonkamer en moderne keuken. Iedere slaapkamer heeft een eigen badkamer.

vanaf EUR: 975.00

La Crestallina

Beschrijving huis La Crestallina met zwembad is een modern, comfortabel appartement. Aan de valleikant een terras met geweldig uitzicht op bergen en GaucÃn. U bent zo in een prachtig landschap met mooie velden, boomgaarden en ruige bergen.

vanaf EUR: 633.00

Casa Las Jaras

Beschrijving huis Casa Las Jara is het ideale vakantieverblijf voor uitzichtgenieters. Vanuit woonkamer en zijterras hebt u prachtig uitzicht op de zee die hemelsbreed 8 kilometer ver is.

vanaf EUR: 855.00

Casa Caballerizo

Beschrijving huis Deze vrijstaande woning ligt enkele minuten van het dorp Gaucin. Er is ruimte genoeg voor 10 personen maar voor 2 personen is het ook een heerlijke locatie voor een rustige vakantie.

vanaf EUR: 820.00

Huerta Nacimiento

Beschrijving huis Om het vrijstaande huis Huerta Nacimiento ligt ongeveer 30.000 m2 grond met olijfbomen, sinaasappel-, abrikozen-, palm- en vijgenbomen, een groentetuin en veel bloeiende planten.

vanaf EUR: 613.00

Casita Andres

Beschrijving huis Casita Andres is de ideale plek voor liefhebbers van rust, natuur en het Andalusische leven. Het vrijstaande huisje nodigt uit om je terug te trekken en te genieten van de natuur.

vanaf EUR: 536.00

Casa Alegria

Beschrijving huis Dit vrijstaande huis is modern en warm ingericht. Met de grote ramen is het een licht huis dat aan alle kanten comfort uitstraalt. De grote woonkamer is door de open haard gescheiden in een zitgedeelte en een eetgedeelte.

vanaf EUR: 1308.00

La Chorrera

Beschrijving huis La Chorrera ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis en het dakterras geweldige uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema.

vanaf EUR: 525.00

El Peñasco

Beschrijving huis El Peñasco met zwembad ligt op een unieke plek middenin de natuur met volledig vrij uitzicht op vallei en bergen. El Peñasco (’steile rots’) is gebouwd op ‘zon en uitzicht’. Bijzonder is dat u altijd op een terras komt.

vanaf EUR: 1170.00

Casa Breva

Beschrijving huis Casa Breva ligt aan de rand van het dorp Montecorto. Vanuit het huis mooie uitzichten op de vallei en de bergen van de Sierra de Grazalema. Vanuit de woonkamer gaat een trapje naar de tuin met zwembad.

vanaf EUR: 510.00

El Cobijo

Beschrijving huis Deze vrijstaande villa combineert fraaie stijl met hoge kwaliteit. De eigenaar woont in benedendeel van El Cobijo maar u heeft alle privacy in en om de villa.

vanaf EUR: 2070.00

1 2 3  volgende
SerranÃa de Ronda:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties