Gran Canaria | San Agustin

Hotel Melia Tamarindos

Op Vakantiebestemming Spanje is alles over Gran Canaria te vinden: waaronder San Agustin en specifiek Hotel Melia Tamarindos (Hotel-Melia-Tamarindos112979|1)

Het Meliá Tamarindos resort is direct gelegen naast het strand van San Agustín en biedt een spectaculair uitzicht over de Atlantische Oceaan. De architectuur vol licht en frisse kleuren geeft het met een unieke warme sfeer. Het resort wordt omgeven door subtropische tuinen die leiden naar het strand. Het hotel heet je van harte welkom in een authentieke wereld van Canarische luxe.


sterren: 5
land: Spanje
regio: Gran Canaria
plaats: San AgustinEUR: 629.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (San Agustin)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Gran Canaria:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties