Fuerteventura | Jandía Playa

Hotel Iberostar Fuerteventura Palace

Op Vakantiebestemming Spanje is alles over Fuerteventura te vinden: waaronder Jandía Playa en specifiek Hotel Iberostar Fuerteventura Palace (Hotel-Iberostar-Fuerteventura-Palace6169386|3)

Hotel Iberostar Fuerteventura Palace heeft alles wat je maar kunt wensen tijdens een vakantie op het mooie eiland Fuerteventura. Je kijkt uit over het prachtige strand, er is een groot zwembad en de kamers zijn zeer comfortabel. Lekker eten kan hier goed en natuurlijk wordt er ook gezorgd voor jouw favoriete drankjes. Dit wordt een heerlijke vakantie!


sterren: 5
land: Spanje
regio: Fuerteventura
plaats: Jandía PlayaEUR: 1029.00

 Sundio Group B.V.

Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.nl!

Sunweb Vakanties is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Ook komend jaar zullen wij voor ongeveer 200.000 mensen een vliegvakantie naar de zon te verzorgen. Met Sunweb naar de zon kan al vanaf € 149,-!

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee, maar wij bieden ook reizen aan naar bijv. Egypte, Gambia en Bulgarije.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Sundio Group B.V. (Jandía Playa)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
Fuerteventura:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties