Costa Dorado

Playa Montroig - Canvas

Camping Playa Montroig in Montroig del Camp is een dorp op zich met zwembaden, waterglijbanen en watervallen, sportfaciliteiten zoals tennisbanen en een multisportterrein, een supermarkt en er is zelfs een dokterspost.

EUR: 102.00

Hotel Estival Centurion Playa

Hotel Estival Centurion Playa heeft een ideale ligging direct aan het strand alleen gescheiden door de promenade. Een rustige vakantie om weer even helemaal op te laden? Dan ben je hier op de juiste plek.

EUR: 399.00

Colorado Creek

Hotel Colorado Creek is het nieuwe hotel van PortAventura World, wat een ruimte en wat een luxe! De grote hal en het ruim opgezette restaurant laten je echt thuis voelen.

EUR: 962.00

Estival Eldorado Resort

Met z'n twee of met de hele familie? Estival Eldorado Resort is een plek waar iedereen kan ontspannen. Direct gelegen aan het strand en voorzien van maar liefst 3 zwembaden en kinderbad met een splash zal het je aan verkoeling niet ontbreken.

EUR: 214.00

Estival Park

Groot, klein, jong of oud, in Estival Park in de rustige badplaats La Pineda de Salou vermaakt iedereen zich altijd. Geniet van je eigen privacy in een appartement met balkon of laat je lekker verzorgen in het hotel.

EUR: 178.00

El Paso

Ariba Ariba! Ontdek een authentieke haciënda uit het koloniale Mexico met haar prachtige decoratie, spectaculaire tuinen en een ideale sfeer voor gezinnen.

EUR: 248.00

Oasis Park

Oasis Park in Salou is een fijn hotel met een leuk zwembad, goede buffetten en een gezellige sfeer. Op de stranden van Salou is veel te doen leuke restaurants, bars en verschillende watersportactiviteiten.

EUR: 86.00

Hotel Piramide Salou

Hotel Piramide Salou is gelegen in het centrum van Salou. Het hotel dankt haar naam aan de glazen piramide in het midden van het gebouw.

EUR: 384.00

Hotel Golden Port Salou & Spa

Golden Port Salou & Spa biedt vele faciliteiten voor een heerlijke vakantie, zoals een fantastisch zwembad met zonneterras. De moderne kamers van dit mooie hotel zijn netjes ingericht.

EUR: 419.00

Residentie Cala Cristal

Een fijn zandstrand en kristal helder water, je bent in Cala Cristal! Deze luxe appartementen zorgen voor een ontspannen vakantie. Voorzien van alle gemakken en met een uitzicht waar je 'U' tegen zegt.

EUR: 156.00

Sol Costa Dorada

Vlak bij Themapark PortAventura en net buiten het centrum van bruisend Salou ligt hotel Sol Costa Dorada. Een fijn familiehotel met een uitgebreid animatieprogramma overdag en 's avonds en veel kinderfaciliteiten zoals dansen in de minidisco.

EUR: 186.00

Sol Costa Dorada

Vlak bij Themapark PortAventura en net buiten het centrum van bruisend Salou ligt hotel Sol Costa Dorada. Een fijn familiehotel met een uitgebreid animatieprogramma overdag en 's avonds en veel kinderfaciliteiten zoals dansen in de minidisco.

EUR: 86.00

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  volgende
Costa Dorado:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties