Catalonië

Ca l?Helena

Beschrijving huis Ooit een oude schuur maar nu een moderne dorpswoning. Ca l’Helena ligt aan de rand van het dorp Castellet. Beroemd vanwege haar kasteel wat zeker een bezoek waard is.

vanaf EUR: 1240.00

Can Cistella

Beschrijving huis Can Cistella is onderdeel van Can Lluis, een eeuwenoude masia die mooi opgeknapt is door de Nederlandse eigenaren.

vanaf EUR: 950.00

Can Rodamón

Beschrijving can Rodamón Can Rodamón is een bijzonder onderdeel van Can Lluis. Can Lluis is een eeuwenoude masia die mooi opgeknapt is door de Nederlandse eigenaren.

vanaf EUR: 620.00

Finca la Bodega

Beschrijving huis Midden in de natuur, tussen de wijngaarden en toch op loopafstand van het stadje Riudebitlles. Ideaal voor liefhebbers van cultuur en natuur en natuurlijk zeker voor liefhebbers van een goed glas wijn.

vanaf EUR: 1150.00

Can Trull

Beschrijving huis Can Trull is onderdeel van Can Lluis, een eeuwenoude masia die mooi opgeknapt is door de Nederlandse eigenaren.

vanaf EUR: 950.00

Can Viñolas Dos

Beschrijving huis Can Viñolas ligt midden in de natuur maar toch dicht bij de zee en bij de stad Girona. Het vrijstaand huis is verdeeld in 3 appartementen met elk een eigen terras.

vanaf EUR: 1270.00

Can Viñolas Uno

Beschrijving huis Can Viñolas ligt midden in de natuur maar toch dicht bij de zee en bij de stad Girona. Het vrijstaand huis is verdeeld in 2 appartementen met elk een eigen terras.

vanaf EUR: 890.00

Can Vista

Beschrijving huis Can Vista is onderdeel van Can Lluis, een eeuwenoude masia die mooi opgeknapt is door de Nederlandse eigenaren.

vanaf EUR: 950.00

Catalonië:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties