Cabo de Gata

Casa Palma

Beschrijving huis Aan zee en strand van Agua Amarga dit ruime, lichte appartement met riant dakterras voor optimaal genieten van de zon en het ruisen van de zee. De omgeving van de appartementen is mooi aangelegd met palmbomen en autovrij.

vanaf EUR: 633.00

La Casa del Alfarero

Beschrijving huis Fraai gerenoveerd dorpshuis met dakterras in het levendige en mooie Nijar vlakbij het natuurpark en de prachtige baaien en stranden van Cabo de Gata.

vanaf EUR: 530.00

Casa Atalaya

Beschrijving huis Unieke ligging onder een oude Moorse wachttoren (atalaya). Pal achter het huis de Sierra de Alhamilla, voor eindeloze wandelingen. Aan de rand en dus slechts enkele minuten lopen van Nijar.

vanaf EUR: 422.00

La Cueva

Beschrijving huis Slapen in een duizend en een nacht grot in Nijar. Ideaal voor twee als 'nido de enamarados' ofwel liefdesnestje zoals de eigenares dat zelf zegt, maar er is eventueel een sofabank voor een extra persoon of 2 kinderen aanwezig.

vanaf EUR: 350.00

El Cortijo de Pedro

Beschrijving huis El Cortijo de Pedro is een sfeervol huis aan de rand van Nijar met een prachtige tuin met palm-, vijgen-, vruchten en olijfbomen en bloeiende struiken. Veel terrassen rondom het huis voor ieder moment van de dag.

vanaf EUR: 845.00

Villa Mons Sacra

Beschrijving villa Deze fantastische villa ligt in Mojacar Playa, een moderne en levendige badplaats met 9 km. strand. Vanuit de villa en de terrassen heeft u een prachtig uitzicht op zee.

vanaf EUR: 1705.00

Casa del PesquerÃÂa

Beschrijving huis Dit huis is werkelijk schitterend gelegen in een prachtige palmentuin en gezellig ingericht. De tuin met palmen, olijf- en sinaasappelbomen en veel bloeiende planten maken er een tropisch paradijs van.

vanaf EUR: 1229.00

La Jacaranda

Beschrijving huis Rust, ruimte, sfeer, een mooie tuin en toch vlakbij het dorp Nijar. Dat biedt La Jacaranda. In de ommuurde tuin tussen de palmen, sinaasappelbomen en bloeiende struiken zijn verschillende zithoekjes.

vanaf EUR: 577.00

Cortijo Cameleón

Beschrijving huis Prachtig, ruim, strak, onder architectuur gerenoveerd oud boerenhuis midden in het natuurpark van Cabo de Gata bij Fernán Pérez. Dus centraal ten opzichte van strand en bezienswaardigheden.

vanaf EUR: 950.00

Cortijo Los Arcos

Beschrijving huis Deze voormalige watermolen uit de Moorse tijd ligt midden in de natuur. Het is een robuust en comfortabel huis met dikke muren die in de zomer de hitte buiten houden en in de koudere periodes de warmte binnen.

vanaf EUR: 585.00

Finca Los Tigres

Beschrijving huis Finca Los Tigres ligt op een prachtige plek in het natuurpark Cabo de Gata op 3 km van het dorp Agua Amarga.

vanaf EUR: 968.00

Cabo de Gata:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties