Axarquía

Casa Almendros

Beschrijving huis Dit vrijstaande vakantiehuis met zwembad ligt in de heuvels op ongeveer anderhalve kilometer van het dorp Sedella. Casa Almendros is genoemd naar de vele amandelbomen rondom.

vanaf EUR: 715.00

Cortijo Godo

Beschrijving Cortijo Godo Nieuw in ons aanbod!Deze cortijo ligt net boven het mooie witte dorp Frigiliana, 15 minuten van het strand. Vanuit het huis heeft u een spectaculair uitzicht op de vallei en de zee.

vanaf EUR: 875.00

Cortijo La Cepa - Uva Blanca

Beschrijving huis Cortijo Uva Blanca is een licht en comfortabel vakantiehuis smaakvol en mooi ingericht met hoogwaardige materialen. De vele ramen geven een aangename verbinding met buiten.

vanaf EUR: 740.00

Cortijo La Cepa - Uva Roja

Beschrijving huis Cortijo Uva Roja is een licht en comfortabel vakantiehuis dat smaakvol en mooi ingericht is met hoogwaardige materialen. De vele ramen geven een aangename verbinding met buiten.

vanaf EUR: 740.00

Cortijo la Mandragora

Beschrijving Cortijo la Mandragora Cortijo la Mandragora ligt midden in de natuur, aan de voet van de Maroma en grenst aan het natuurgebied Sierra Tejada.

vanaf EUR: 480.00

Finca la Guita

Beschrijving huis Finca la Guita is prachtig gelegen en niet ver van het witte dorp Cómpeta. De Finca zelf is ruim genoeg voor 4 personen en het appartement wat onder de Finca ligt is geschikt voor 2 personen.

vanaf EUR: 824.00

La Madrugada

Beschrijving huis La Madrugada (de morgenstond) ligt net boven het dorpje Sayalonga. Het vakantiehuis ligt tegen het huis van Zwitserse eigenaren Lorena, Pedro aan en u kunt gebruik maken van het zwembad.

vanaf EUR: 391.00

La Mesita

Beschrijving huis La Mesita is voor liefhebbers van weidse uitzichten een fantastische vakantieplek. Vanuit het voorterras kijkt u uit op de vallei met daarachter de ruige bergketens van de Sierra de Tejeda.

vanaf EUR: 403.00

Casa La Colmena

Beschrijving huis Casa La Colmena is dé vakantieplek om urenlang te genieten van eindeloos uitzicht in een prachtige omgeving.

vanaf EUR: 727.00

Casa Mazmullar

Beschrijving huis Casa Mazmullar ligt tegen een heuvel aangebouwd en vanaf het balkon hebt u een prachtig uitzicht. Dit heerlijke vakantiehuis ligt middenin de natuur, met enkele andere huizen in de buurt.

vanaf EUR: 844.00

Casa Mula

Beschrijving huis Dit vakantiehuis is vernoemd naar de muilezel (mula) die in vroeger tijden in het benedengedeelte verbleef. Casa Mula staat als een kleine toren in het oude gedeelte van Sedella.

vanaf EUR: 400.00

Finca los Chamizos

Beschrijving huis Finca los Chamizos is een geweldige plek om een week of langer met het gezin of met vrienden te ontspannen en te genieten van de rust.

vanaf EUR: 815.00

1 2  volgende
Axarquía:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties