Axarquía

Casa Chumbo

Beschrijving huis Dit vrijstaand huis ligt enkele kilometers van het witte dorp Canillas de Aceituno. De Deense eigenaren hebben dit huis zelf gebouwd en sfeervol ingericht.

vanaf EUR: 891.00

Casa Zafaraya

Beschrijving huis Casa Zafaraya is voor liefhebbers van natuur en rust de ideale vakantieplek. Het linkerdeel van hun huis hebben Vic en Jenny omgebouwd tot een mooi vakantie-appartement, met prachtig uitzicht op de heuvels en de zee in de verte.

vanaf EUR: 400.00

Cortijo la Mandragora

Beschrijving Cortijo la Mandragora Cortijo la Mandragora ligt midden in de natuur, aan de voet van de Maroma en grenst aan het natuurgebied Sierra Tejada.

vanaf EUR: 480.00

Casa Juanito

Beschrijving huis Casa Juanito ligt midden in een mooie, groene vallei. De Engelse eigenaresse Anne heeft dit idylisch vakantiehuis net zo mooi gerenoveerd als haar aangrenzend eigen huis.

vanaf EUR: 510.00

Casa Mula

Beschrijving huis Dit vakantiehuis is vernoemd naar de muilezel (mula) die in vroeger tijden in het benedengedeelte verbleef. Casa Mula staat als een kleine toren in het oude gedeelte van Sedella.

vanaf EUR: 400.00

Casa Almendros

Beschrijving huis Dit vrijstaande vakantiehuis met zwembad ligt in de heuvels op ongeveer anderhalve kilometer van het dorp Sedella. Casa Almendros is genoemd naar de vele amandelbomen rondom.

vanaf EUR: 715.00

Las Abejas

Beschrijving huis Een bijzondere vakantiewoning prachtig gelegen met uitzicht op zee.

vanaf EUR: 1295.00

Cortijo La Cepa - Uva Roja

Beschrijving huis Cortijo Uva Roja is een licht en comfortabel vakantiehuis dat smaakvol en mooi ingericht is met hoogwaardige materialen. De vele ramen geven een aangename verbinding met buiten.

vanaf EUR: 740.00

La Mesita

Beschrijving huis La Mesita is voor liefhebbers van weidse uitzichten een fantastische vakantieplek. Vanuit het voorterras kijkt u uit op de vallei met daarachter de ruige bergketens van de Sierra de Tejeda.

vanaf EUR: 403.00

Casa Elro

Beschrijving huis Casa Elro ligt 5 km. buiten het dorp Sedella en is een heerlijke plek om tot rust te komen. Af en toe hoort u het geklingel van de belletjes van passerende schapen of geiten met hun herder maar verder is het erg rustig.

vanaf EUR: 618.00

Casa Mazmullar

Beschrijving huis Casa Mazmullar ligt tegen een heuvel aangebouwd en vanaf het balkon hebt u een prachtig uitzicht. Dit heerlijke vakantiehuis ligt middenin de natuur, met enkele andere huizen in de buurt.

vanaf EUR: 844.00

Finca los Chamizos

Beschrijving huis Finca los Chamizos is een geweldige plek om een week of langer met het gezin of met vrienden te ontspannen en te genieten van de rust.

vanaf EUR: 815.00

1 2  volgende
Axarquía:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties