AxarquÃa

Casa Zafaraya

Beschrijving huis Casa Zafaraya is voor liefhebbers van natuur en rust de ideale vakantieplek. Het linkerdeel van hun huis hebben Vic en Jenny omgebouwd tot een mooi vakantie-appartement, met prachtig uitzicht op de heuvels en de zee in de verte.

vanaf EUR: 410.00

Villa Playa

Beschrijving woning Vanuit Villa Playa wandel je in 15 minuten naar het strand van Torrox Costa. Ideaal voor strandliefhebbers maar ook voor wandelaars want bij het mooie dorp Frigiliana zijn prachtige wandelingen te maken.

vanaf EUR: 875.00

Casa Juanito

Beschrijving huis Casa Juanito ligt midden in een mooie, groene vallei. De Engelse eigenaresse Anne heeft dit idylisch vakantiehuis net zo mooi gerenoveerd als haar aangrenzend eigen huis.

vanaf EUR: 510.00

Cortijo La Cepa - Uva Roja

Beschrijving huis Cortijo Uva Roja is een licht en comfortabel vakantiehuis dat smaakvol en mooi ingericht is met hoogwaardige materialen. De vele ramen geven een aangename verbinding met buiten.

vanaf EUR: 740.00

Casa Mazmullar

Beschrijving huis Casa Mazmullar ligt tegen een heuvel aangebouwd en vanaf het balkon hebt u een prachtig uitzicht. Dit heerlijke vakantiehuis ligt middenin de natuur, met enkele andere huizen in de buurt.

vanaf EUR: 844.00

Finca la Guita

Beschrijving huis Finca la Guita is prachtig gelegen en niet ver van het witte dorp Cómpeta. De Finca zelf is ruim genoeg voor 4 personen en het appartement wat onder de Finca ligt is geschikt voor 2 personen.

vanaf EUR: 882.00

Casa Elro

Beschrijving huis Casa Elro ligt 5 km. buiten het dorp Sedella en is een heerlijke plek om tot rust te komen. Af en toe hoort u het geklingel van de belletjes van passerende schapen of geiten met hun herder maar verder is het erg rustig.

vanaf EUR: 618.00

Cortijo La Cepa - Uva Blanca

Beschrijving huis Cortijo Uva Blanca is een licht en comfortabel vakantiehuis smaakvol en mooi ingericht met hoogwaardige materialen. De vele ramen geven een aangename verbinding met buiten.

vanaf EUR: 740.00

Casa La Colmena

Beschrijving huis Casa La Colmena is dé vakantieplek om urenlang te genieten van eindeloos uitzicht in een prachtige omgeving.

vanaf EUR: 727.00

La Mesita

Beschrijving huis La Mesita is voor liefhebbers van weidse uitzichten een fantastische vakantieplek. Vanuit het voorterras kijkt u uit op de vallei met daarachter de ruige bergketens van de Sierra de Tejeda.

vanaf EUR: 475.00

Casa Coleo

Omschrijving huis Casa Coleo is een vrijstaande vakantiewoning, rustig gelegen en ideaal voor wandelaars. De ligging op 800 meter hoogte, biedt uitzicht op de hoogste berg van het gebied ( de Maroma) en aan de andere kant ziet u, in de verte, de zee.

vanaf EUR: 775.00

Cortijo Godo

Beschrijving Cortijo Godo Deze cortijo ligt net boven het mooie witte dorp Frigiliana, 15 minuten van het strand. Vanuit het huis heeft u een spectaculair uitzicht op de vallei en de zee.

vanaf EUR: 875.00

1 2  volgende
AxarquÃa:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties