Antequera

Cortijo Herriza del Lobo

Beschrijving huis Deze mooi verbouwde cortijo ligt op een perceel van 27000 vierkante meter . Het ligt helemaal vrij en het uitzicht, onder andere op het Torcal gebergte en het dorp Villanueva de la Concepción is adembenemend.

vanaf EUR: 1303.00

Casita del Arroyo

Beschrijving huis Dichtbij mooi stadje Iznájar liggen de 2 vakantiehuizen Casita del Arroyo en Cortijo del Arroyo apart of samen te huur.

vanaf EUR: 485.00

Caseta la Cima

Beschrijving huis Dit vrijstaand vakantiehuisje met zwembad ligt niet ver van Iznájar in de provincie Córdoba. Caseta la Cima is een riant en mooi ingericht vakantiehuis, voorheen ezelstal.

vanaf EUR: 475.00

Finca Lomas de Tienda

Beschrijving huis Finca Loma de Tienda is onderdeel van een oude Finca. Ver weg van het massatoerisme hebben de vriendelijke eigenaren hier hun paradijsje gebouwd, samen met hun lieve huisdieren, paard, ezel en schapen.

vanaf EUR: 730.00

Casa Alpaca Grande

Beschrijving huis Casa Alpaca is een ideale vakantieplek voor liefhebbers van buitenleven, lange wandelingen in ruige landschappen, rust, stilte en dieren. Kinderen zullen zich op een kinderboerderij wanen.

vanaf EUR: 605.00

Casa de Coqui y Juan Ramon

Beschrijving huis Het huis van Coqui en Juan Ramon ligt op een fantastische plek en het is een prima locatie om tot rust te komen.

vanaf EUR: 560.00

Los Olivos Alto

Beschrijving huis Dit ruim vrijstaand vakantiehuis met zwembad ligt op een fantastische plek in de buurt van Iznájar in de provincie Córdoba. Vanuit Los Olivos Alto hebt u mooi uizicht op de eindeloze olijfgaarden.

vanaf EUR: 1199.00

Cortijo del Arroyo

Beschrijving huis Cortijo del Arroyo is een mooi opgeknapt, romantisch vakantiehuis met zwembad dichtbij stadje Iznájar. Een heerlijke vakantieplek om tot rust te komen en te genieten van de mooie omgeving.

vanaf EUR: 785.00

Casa Alpaca Pequeña

Beschrijving huis Casa Alpaca is een ideale vakantieplek voor liefhebbers van buitenleven, lange wandelingen in ruige landschappen, rust, stilte en dieren. Kinderen zullen zich op een kinderboerderij wanen.

vanaf EUR: 372.00

Casa Limon

Beschrijving huis Casa Limón (citroenboom) is een verrassend dorpshuis met plungepool in het Andalusische dorp dorp Rute, ideaal voor 2 tot 3 personen. Het huis is meer dan 100 jaar oud.

vanaf EUR: 475.00

Casa Mathilde

Beschrijving huis Dit vrijstaande vakantiehuis ligt midden in een boomgaard met oude olijfbomen en veel bekende bezienswaardigheden zijn vanuit deze woning goed te bereiken.

vanaf EUR: 655.00

Antequera:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties