Alpujarras

Casa Los Alegas

Beschrijving huis Casa Los Alegas ligt aan de rand van het dorp Bubión. Het vakantiehuis heeft de typische bouwstijl van de Alpujarras.

vanaf EUR: 561.00

Villa Naranja

Beschrijving huis Vrijstaande Villa Naranja ligt op een idyllische plek aan de rand van het dorp Válor. De villa is modern gebouwd met traditionele technieken.

vanaf EUR: 659.00

Casa Alma

Beschrijving huis Midden in het dorp Torvizcon ligt het ruime huis Casa Alma. Dit is een heerlijk huis om te genieten van de sfeer in een typisch Spaans dorp en een goed uitgangspunt om de Alpujarras te leren kennen.

vanaf EUR: 438.00

Casa Vista

Beschrijving huis Dit is een heerlijke plek om te verblijven in de Alpujarras. Rondom Casa Vista zijn er verschillende terrassen voor zon en schaduw. Op het terras aan de voorkant kunt u de hele dag van de zon en de uitzichten genieten.

vanaf EUR: 438.00

Casita Naranja

Beschrijving huis Casita Naranja is een comfortabel en licht huis met adembenemende uitzichten op de vallei. De casita ligt volledig privé, omringd door olijfbomen, sinaasappel- en amandelbomen. De casita heeft een eigen toegangspad.

vanaf EUR: 469.00

Casa Jefa

Beschrijving huis Casa Jefa ligt op een bijzonder mooie plek in het terrassenlandschap niet ver van Válor. Het huis is mooi gerenoveerd, is licht en heeft een fijne sfeer. Naast het huis is een terras waar u heerlijk buiten kunt eten.

vanaf EUR: 438.00

Cortijo El Membrillo

Beschrijving huis Cortijo El Membrillo ligt midden in het prachtige terrassenlandschap van de Alpujarras niet ver van de dorpen Pitres en Portugos. U hebt geweldig uitzicht op de vallei en de bergen.

vanaf EUR: 618.00

Cortijo Guilera

Beschrijving huis Dit prachtige vrijstaande huisje, gebouwd in de typische stijl van de Alpujarra, ligt midden in de natuur. Het heeft een geweldig (deels overdekt) terras met een nog veel mooier uitzicht.

vanaf EUR: 510.00

Cortijo Melonar - Patio -

Beschrijving huis Cortijo Melonar ligt middenin de prachtige natuur van de Alpujarras. Het gerenoveerde boerenhuis ligt vrij in een eeuwenoud terrassenlandschap niet ver van het dorp Pitres. Rondom hebt u geweldig uitzicht op vallei en bergen.

vanaf EUR: 474.00

Cortijo Melonar - Vista -

Beschrijving huis Cortijo Melonar ligt middenin de prachtige natuur van de Alpujarras. Het gerenoveerde boerenhuis ligt vrij in een eeuwenoud terrassenlandschap niet ver van het dorp Pitres. Rondom hebt u geweldig uitzicht op vallei en bergen.

vanaf EUR: 474.00

Cortijo Rafa

Beschrijving huis Cortijo Rafa ligt midden in het prachtige terrassenlandschap van de Alpujarras dichtbij het dorp Pitres. U bent midden in de natuur maar op loopafstand van het dorp.

vanaf EUR: 556.00

El Yurt

Beschrijving huis Droomplek in een Mongoolse yurt. Geniet van de yurt, de uitzichten en het comfort. El Yurt ligt op een eigen terrein van meer dan vijfhonderd vierkante meter met volledige privacy.

vanaf EUR: 505.00

Alpujarras:
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties